Férfi pólósaink újabb sikere

2023.04.17. 13:29

Elkapták a tabellaelsőt

A múlt héten szombaton Martfűn folyatódott az OB II-es bajnokság férfi pólósaink számára. A középszakasz 5. csoportjának 3. fordulójában két szoros csatát vívott a DFVE, ötvenszázalékos mérleggel.

Szabó Szabolcs

Fotó: Ihasz Martin

A dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszodában rendezett második fordulóban a Békéscsaba három góllal (12-15) múlta felül az Uitz Csaba és Ábrahámovics Gábor irányította újvárosi pólósokat. Szombaton Matfűn visszavágásra készült a DFVE.

DFVE Duna-Via– Békéscsaba 10–11 (1–1, 3–4, 3–3, 3–3) 

DFVE: Reizinger – Bőhm 2, Nagy B.,Tóth 1, Nagy T. 2, Osztotics 2, Horváth Csere: Rónavári, Pánczél,,Gullner 2, Durda 1, Gyulai, Kun-Gerendás, Jónás.

A nap második mérkőzése is kiegyenlített csatát hozott, ám ezúttal az újvárosiak örülhettek végső sípszó után.

DFVE Duna-Via - Invictus SC 9-8 (0-2, 3-2, 3-1, 3-3)

DFVE: Reizinger – Bőhm, Nagy B. 1,Tóth 2, Nagy T. 1, Osztotics 1, Horváth Csere: Rónavári 2, Pánczél,,Gullner, Durda 1, Gyulai 1, Kun-Gerendás, Jónás 1.

A középszakaszban hat mérkőzésen vannak túl a csapatok. Az 5. csoportot továbbra is az Invictus vezeti, a szintén 13 ponttal rendelkező Békéscsaba előtt. Az újvárosiak hat ponttal, a harmadik pozícióból várják a folytatást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában