Elődöntős összecsapás

2023.04.05. 22:10

Egyenlítenének a röplabdázók

Szabó Szabolcs

Archív.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A férfiröplabda NB I. elődöntőjének első felvonásán, Szegeden a hazaiak szoros csatában győzték (3:1) le a DKSE együttesét. A három nyert mérkőzésig tartó párharc második fejezete ma 19.30-kor kezdődik a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A bajnokság alapszakaszában kétszer találkoztak a felek. E mérkőzéseket a Szeged 3:0-s győzelemmel abszolválta, igaz, a dunaújvárosi randevún szoros meccset láthatott a közönség. A középszakaszban, Szegeden aztán végre megszületett az első DKSE-siker (3:1), a negyedik találkozón azonban ismét a Csongrád vármegyeiek örülhettek, így az eddigi öt mérkőzés alapján 4–1-es összesítéssel áll Fésüs Erzsébet gárdája. 

A rájátszással egy új bajnokság kezdődött, és bár a szegediek hétfőn érvényesítették a hazai pálya előnyét, az újvárosiak is bizonyították: nem lefutott e párharc. 
Amint az elődöntők előtt lapunknak Tomanócy Tibor edző fogalmazott: – Bízom benne, hogy meccsről meccsre jobban megismerjük majd az ellenfelet, és egy jó párharc alakul ki. A DKSE röplabdázóinak célja, hogy hazai közönség előtt egyenlítenek ma este. 
A harmadik mérkőzést április 11-én 19 órai kezdettel rendezik Szegeden. 
Amennyiben szükséges, az elődöntő további menetrendje: április 14. (20 óra) DKSE –Vidux-Szegedi RSE, április 19. (19.30) Vidux-Szegedi RSE–DKSE. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában