Futsal

2023.04.04. 20:11

Csoportsiker után jöhet a rájátszás az NB I.-ért

Gróf András

Vicai Katalin vezeti a góllövőlistát tizenöt találattal

Fotó: Laczkó Izabella

A női futsal NB II. nyugati csoportjának vasárnapi fordulójában nyert a ­DPASE-Sárkeresztes együttese, ezzel bebiztosította elsőségét. A csapat edzője, Vigh György elégedetten értékelte a lányok eddigi teljesítményét. 
– A Nagykanizsa elleni 5–0-s sikerrel megnyertük a csoportunkat. Ezzel kivívtuk a lehetőséget arra, hogy a rájátszásban megmérkőzhessünk a keleti csoport győztesével oda-vissza vágós mérkőzésen az NB I.-be kerülésért. Egy esetleges vereség esetén is lenne még egy lehetőség, hiszen az NB I. utolsójával mérkőzhetnénk a feljutásért. A csapat az egész bajnoki évben nagyszerűen helytállt, tíz mérkőzésből hetet megnyert, háromszor döntetlen lett az eredmény. A rúgott góljaink száma negyvenegy, és csak tizenhármat kaptunk, ez utóbbi a legkevesebb a mezőnyben. A gólkirályi cím elérésére csapatunkból esélye van a tizenöt találatig jutó Vicai Katalinnak, hiszen az utána következő játékos tizenkettőt rúgott, de neki még van egy mérkőzése. Összességében nagyszerű eredményt ért el a csapat, végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak a hölgyek. Nem egyszer szellemesen, ötletesen futballoztak, megérdemelten lettek bajnokok. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában