Labdarúgás

2023.03.18. 00:02

Kiesés ellen küzdő együttest fogadnak

A labdarúgó NB III. közép csoportjának következő fordulójában a Kecskeméti TE második számú csapatát fogadja a Dunaújváros FC együttese. Az összecsapás vasárnap 14 órakor kezdődik a Dunaújváros Stadionban.

Gróf András

Illusztráció.

Fotó: Laczkó Izabella

Az előző fordulóban a Tolna vármegyei összecsapáson mindkét csapat nyerni szeretett volna, így egy jó iramú, harcos találkozót láthattak a szurkolók. A vezetés megszerzéséhez legközelebb a második fél­idő elején járt a Majos együttese, de Lizák tizenegyesét kiszedte a jobb alsó sarokból Molnár László. Azonban nem sikerült a pontszerzés a DFC gárdájának, mert a mérkőzés hajrájában egy sarokrúgásnál elkövetett figyelmetlenség megpecsételte a sorsát. 

Vasárnap lehetőség lesz a javításra, hiszen a kiesés elkerüléséért küzdő kecskemétieket fogadják Dobos Barna tanítványai. Érdekesség, hogy amíg a KTE első csapata remekel az NB I.-ben, addig a második csapat rendkívül mérsékelten szerepel a harmadosztályban. A tavaszi szezonban eddig csupán egyetlen pontot gyűjtött. Igaz, mindegyik találkozójuk szoros küzdelemben dőlt el. A fentiek ismeretében a fiatal újvárosi együttes reménykedhet abban, hogy megszerzi idei első pontjait. 
A huszonhatodik játéknap további találkozói: Paksi FC II.–Szekszárdi UFC, Ferencvárosi TC II.–Hódmezővásárhelyi FC, Budapest Honvéd-MFA II.–Majosi SE, Újpest FC II.–Iváncsa KSE, Monor–ESMTK, MTK Budapest II.–METON-FC Dabas SE, Ceglédi VSE–Bánk-Dalnoki LA. A Balassagyarmati VSE és a Makó FC visszalépése miatt ezúttal a Szolnoki MÁV FC, valamint a PTE-PEAC együttese lesz szabadnapos. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában