Jégkorong

2023.02.01. 21:11

Hiába volt a háromgólos vezetés

Agárdy Csaba

Fotó: Alaman cam 1

Már csak egy mérkőzése van hátra a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak az Erste Liga alapszakaszában, ezért egy kérdést az eddigi tapasztalatok alapján föltehetünk. Vajon mi kell egy csapatnak a győzelem megszerzéséhez? A DAB ugyanis ebben a szezonban több meccset is „elszórakozott”. Ma este a Corona Brassó vendégeként a 16. percben már 4-1-re vezetett, a vége mégis egygólos vereség lett.

Negyedóra alatt négy légiós – Valtola (kétszer), Ödman Hadzinikolic, Embrich – is eredményes volt. Azonban a 31. percben már a hazaiak vezettek (5-4). A 47. percben újra egy légiós, ezúttal a szlovák Kmec talált be a Brassó kapujába, de a győztes gólt a hazaiak szerezték meg.

A DAB pénteken fejezi be az erdélyi túráját. Magyar idő szerint 17.30 órakor kezdődik a Gyergyószentmiklós elleni találkozója.

Corona Brasov – DAB 6-5 (2-4, 3-0, 1-1)

DAB: Jarvinen – Brus (1), Varga (2), Hadzinikolic 1 (2), Embrich 1 (2), Valtola 2 – Svars, Kmec 1, Szalma, Somogyi, Dézsi – Vas, Léránt, Ribcsik, Mihalik, Pinczés – Erdély, Tamás, Horváth, Strenk. Vezetőedző: Niko Eronen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában