Dunaújváros

2023.01.01. 19:04

Könnyed kocogással búcsúztak az évtől

Szabó Szabolcs

A rutinos sporttársak mellett szombaton a leendő utánpótlás is csatasorba állt Fotó: SzZsE

Januárban folytatódhat az alapozás az idei versenyekre

Hagyomány a Dunaújvárosi Triatlon Sportegyesületnél (DTSE), hogy december 31-én közös átmozgató edzéssel, majd kocogással búcsúztatják az óesztendőt és köszöntik az új évet. 

Szombaton reggel a DTSE edzőbázisán, azaz az egykori Bánki középiskolában gyülekeztek a tagok és a felhíváshoz csatlakozó vállalkozó kedvű sportbarátok. A 2022-es év utolsó napjára kirótt könnyített, mondhatni ünnepi edzésadag keretében a vidám csapat egy hét kilométer hosszú távot teljesített a városban, majd jöhetett a jól megérdemelt energiafeltöltés. Azaz a kocogás során elkoptatott kalóriákat finom süteményekkel és az elmaradhatatlan roppanós virsli, lencsesaláta menüvel pótolta a vidám társaság. A baráti beszélgetésekből természetesen ezúttal sem hiányozhattak a már a 2023-as évről szóló tervek, versenycélok sem. A feltöltődés után januárban pedig már folytatódhat is az alapozás az idei erőpróbákra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában