Jégkorong

2022.10.25. 21:45

A junior hokisok a Győr ellen folytatják

Szabó Szabolcs

Fotó: Shutterstock

A kvalifikáció után folytatódik a jégkorongozók junior bajnoksága. A Dunaújvárosi Acélbikák a B csoportba, vagyis az alsóházba került. A DAB ma este az UNI Győri-Nemak ETO HC-t fogadja, a találkozó 19.15 órakor kezdődik. 
Az alsóházban öt csapat (a felsőben hat), a Lehel HC, az FTC-Telekom, a Győri ETO, a Sportországi Cápák és a Dunaújvárosi Acélbikák szerepel. Az alapszakasz első hat helyezettje (vagyis a felsőház) az alapszakaszt követően egyből a rájátszásba jut. 
Az alapszakasz hetedik-tizedik helyezettje (az alsóházban szereplők) az alapszakaszt követően playoff kvalifikáció párharcot játszik. A rájátszás-kvalifikáció párharcok (az egyik fél három győzelméig tart) nyertesei a hetedik és nyolcadik pozícióban a negyeddöntőbe jutnak, vagyis a nyolc közé. Ezután következik a negyeddöntő, az elődöntő és a döntő. 
A felsőházban az Újpesti Jégkorong Akadémia, a DVTK Jegesmedvék Akadémia, a Budapest Jégkorong Akadémia, a DEAC akadémia, a Vasas SC és a FEHA 19 játszik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában