Irány a sportcsarnok

2022.09.13. 09:00

Elkezdte a bérletek árusítását a DKKA klubja

Gallai Péter

A Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia úgy döntött, a belépőjegyek mellett lehetővé teszi a bérlet vásárlását a 2022/23-as szezonra – tájékoztatott a Kohász hivatalos honlapja. A felnőttbérlet 16 ezer forint, a nyugdíjas- és diákbérlet pedig 10 ezer, 6 éves kor alatt a belépés ingyenes. 
A bérletek árusítása elkezdődött, azokat az alábbi napokon és időpontban van lehetőség személyesen megvásárolni és átvenni a sportcsarnokban, az emeleti stúdióhelyiségben. 
Szeptember 15-én, csütörtökön, 9 és 11, illetve 13 és 15 óra között. Szeptember 19-én, hétfőn, 9 és 11, illetve 13 és 15 óra között. Szeptember 22-én, csütörtökön, 9 és 11, illetve 13 és 15 óra között. 
A klub tájékoztatójában kitérnek arra: kérik, a bérletek átvételekor a pontos összeggel fizessenek, ugyanis az irodában pénzváltásra nincsen lehetőség. A számlaigényt pedig előzetesen jelezzék. 
A bérletek érvényesek valamennyi hazai rendezésű K&H Liga- és Magyar Kupa-mérkőzésre. A szezonbérlet megvásárlásával a szurkolók az egyesületet, illetve az utánpótlás-nevelést támogatják. 
A jegyekkel és bérletekkel kapcsolatos bővebb információ folyamatosan kérhető a [email protected] e-mail-címen.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában