Dunaújváros

2022.08.12. 20:01

Mindkét gárda a támadásokra építhet majd

Az NB III közép csoportjának harmadik for­dulójában a Ferencvárosi TC második számú együttesét fogadja a Dunaújváros FC labdarúgócsapata. Az összecsapás vasárnap 17.30 órakor kezdődik a Dunaújváros Stadionban.

Gróf András

A Novák Zsombor vezette támadósoron sok múlik majd a vasárnapi találkozón Fotó: LI

Fotó: LI

Az újvárosiak a Paksi FC II elleni hazai idénynyitón elért döntetlent követően begyűjtötték mindhárom pontot az MTK Budapest II otthonában. Ezt követően a Magyar Kupában magabiztosan továbbjutottak a szintén harmadosztályú BKV Előre ellen. Tehát úgy látszik, kezd egyre jobb formába lendülni a gárda. A fővárosi zöld-fehérek ellen azonban nem lesz könnyű dolga Horváth Ferenc csapatának. A Fradi az első fordulóban hazai pályán 3–2-re verte az MTK Budapest második számú együttesét, majd egy fordulatos, gólzáporos mérkőzésen kikapott a Szolnoki MÁV FC vendégeként. Utóbbi találkozón már 3–1-re is vezetett, de a vége 4–3 lett a szolnokiak javára. 
A ferencvárosiak összeállítását böngészve kiderül, hogy a rendkívül fiatal, tizenhat, illetve tizenhét éves gyerekek mellett, rutinos labdarúgók is szerepelnek a gárdában. Az első két forduló alapján gólgazdag találkozóra lehet számítani, hiszen a vendégek az eddigiek során hatszor találtak az ellenfelek kapujába, igaz ugyanennyi gólt is kaptak. 
A forduló további mérkőzései: Kecskeméti TE II – Monor, Budapest Honvéd-MFA II – MTK Budapest II, Makó FC – Iváncsa KSE, ESMTK – Balassagyarmati VSE, Szekszárdi UFC – Újpest FC II, METON-FC Dabas SE – Ceglédi VSE, Hódmezővásárhelyi FC – PTE-PEAC, Majosi SE – Paksi FC II, Szolnoki MÁV FC – Bánk-Dalnoki LA. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában