Nagyatád/Dunaújváros

2022.08.18. 18:57

A PatrikNék trió aranyérme

SzSz

A háromfős női váltók közül a PatrikNék triója – Laki Diána, Gál Dóra, Juvanzic Edina – bizonyult a leggyorsabbnak Fotó: PATRIK

A dunaújvárosi Pannon Triatlon Klub két csapattal is részt vett Nagyatádon a 32. eXtreme­Man elnevezésű, hosszú távú országos triatlonbajnokságon. 
A PatrikNék névre hallgató, Laki Dia, Gál Dóra, Juvanzic Edina felállásban versenyző trió 9 óra 48 perc 6 másodperc alatt teljesítette a 3800 méter úszásból, 180 kilométer kerékpározásból, valamint egy klasszikus futómaratonból (42,195 kilométer) álló távot. 
Ezzel a csapatváltók abszolút mezőnyében a 10., amíg kategóriájukban, a háromfős női váltók rangsorában az 1. helyen végeztek. 
A Pannon férfikülönítménye, azaz a PatrikÉk néven rajthoz álló hármas mindössze hat perccel maradt el a klubtárs hölgyek teljesítményétől. 
Az Árgyelán Bálint, Ritter Tamás, Zombory István összeállítású gárda 9 óra 54 perc 33 másodperc alatt abszolválta a legendás nagyatádi kihívást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában