Kispályás labdarúgás

2022.08.22. 13:47

A Jóbarátok örülhettek az ünnepi torna végén

Szombaton immáron harmadik alkalommal rendezte meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség az Augusztális Ünnepi Foci Kupát.

Szabó Szabolcs

A fináléban, a büntetőknél sem hibáztak – így a Jóbarátoké lett a trófea

Fotó: DLSZ/Ihász Martin

A DLSZ Arénában a résztvevő nyolc csapat két négyes csoportban vágott neki a hagyományosan remek hangulatú seregszemlének. A lebonyolítást követve két kvartettből az első két helyezett jutott be az elődöntőbe, a harmadikok az ötödik, a csoportnegyedikek pedig a hetedik helyért játszhattak. Az elődöntőbe a Jóbarátok 4–1-es sikerrel lépett túl az Aston Kanál együttesén, amíg a másik ágon a Kemi-Ker gárdája 2–1-es győzelemmel búcsúztatta a jól küzdő Latinokat. A bronzcsata végén az Aston Kanál örülhetett (2–0), amíg a finálé kiélezett derbit hozott. A rendes játékidőben 1–1-re végeztek a felek, a büntetőknél pedig a Jóbarátok játékosai bizonyultak hatékonyabbnak (3–2), így ők vihették haza az ünnepi kupát. A III. Augusztális Ünnepi Foci Kupa végeredménye: 1. Jóbarátok, 2. Kemi-Ker Kft., 3. Latinok, 4. Aston Kanál, 5. KFC, 6. Vegyi Gyümölcs, 7. Tour-Mix, 8. Jó az X. 
A seregszemle különdíjasai: legjobb játékos: Lakakisz Niko (Latinok), legjobb kapus: Hruby Tamás (Kemi-Ker Kft.), gólkirály: Kovács Zsolt (Kemi-Ker Kft.), DLSZ+ díj: Puskás Kristóf (Jóbarátok), Miklós István-díj: Hugyecz Péter (Aston Kanál). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában