Birkózás

2022.07.05. 05:37

Minden pontért megküzdöttek

Gallai Péter

Június végén Ősiben meghívásos utánpótlás-birkózóversenyt rendeztek, amelyen a DKSE-t egyik fiókszakosztálya, az Enying VSE képviselte a több mint százötven fős mezőnyben. 
A klub indulói közül több kezdő is akadt, akik mindössze néhány hónapja ismerkedtek meg a sportággal, ám ki szerették volna próbálni magukat versenyen, de tapasztaltabb birkózóik is számot adhattak tudásukról. Ellenfelekben nem volt hiány, hiszen mindenkinek volt három-négy mérkőzése. Piros Tibor edző elégedett volt tanítványaival, hiszen minden pontért megküzdöttek, becsületesen helytálltak. 
 

Balról jobbra: Stróbl Bálint, Kovács Kornél, Bocskai Botond, Miklósics Roland, Biró Gergő, Horváth Bálint, Erdősi Krisztofer, Rafael Krisztián, Veréb Dávid, Kató Barnabás, Erdősi Adrián, Pudelka Viktor, Piros Tibor edző, a képről hiányzik Ferencz Noémi Fotó: DKSE

Gyermek korcsoport. 
22 kg: 3. Erdősi Krisztofer. 33 kg: 3. Biró Gergő. 50 kg: 3. Horváth Bálint. 
Diák II korcsoport. 
+69 kg: 1. Pudelka Viktor. 69 kg: 2. Bocskai Botond. 32 kg: 2. Kovács Kornél. 26 kg: 3. Kató Barnabás. 32 kg: 3. Rafael Krisztián. 
Diák I korcsoport. 
42 kg: 2. Erdősi Adrián. 46 kg: 3. Stróbl Bálint. 42 kg: 3. Ferencz Noémi. 
Serdülő korcsoport. 
60 kg: 1. Miklósics Roland. +85 kg: 1. Veréb Dávid.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában