Foci

2022.05.20. 19:57

Alsóházi rangadó jön Nagyvenyimen

Gróf András

Már nem csak a Mezőfalván múlik a dobogó elérése Fotó: Horváth L.ászló

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában a véghajrához érkeztek a csapatok. Az első és másodosztályban kettő, a harmadosztályban pedig négy forduló van hátra. 
A másodosztály déli csoportjában minden találkozót vasárnap rendeznek. A Baracs együttese két hét szünet után léphet pályára, hiszen előző ellenfelei nem vállalták a mérkőzéseket, így játék nélkül jutottak a pontokhoz. A bajnoki ezüstéremre hajtó együttesnek hazai pályán szinte kötelező legyőzni a Seregélyes gárdáját. 
A szintén a második helyre pályázó Nagykarácsony a Káloz vendégeként próbálja meg életben tartani esélyeit. A múlt heti döntetlennel nagyon valószínű, hogy kiszállt a dobogóért folytatott harcból a Mezőfalva. Ebben a körben az Aba Sárvíz ellen szépen búcsúzhatnak a hazai közönségüktől. Alsóházi rangadót játszanak Nagyvenyimen, ahol az Adony lesz az ellenfél. A hatodik helyen álló Előszállás ezúttal a Lepsény vendégeként lép majd pályára. A forduló további mérkőzései: Vajta – Szabadbattyán, Polgárdi – Szabadegyháza. 
A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában szombaton rendezik a Baracska – Beloiannisz és Lajoskomárom II – Sárszentágota mérkőzéseket. A vasárnapi program a következő: Dég – Kulcs, Tác-Csősz – Alap, Rácalmás – Velence SE, Dinnyés – Cece, Nagylók – Vajta II, MPF-Ráckeresztúr – Besnyő. 
Az elmúlt fordulókhoz hasonlóan ezen a hétvégén is 17 órakor kezdődnek majd a mérkőzések. 

Címkék#sport#foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában