Kézilabda

2022.04.22. 22:09

A Kohász játékosainak „válogatott” találatai

Gallai Péter

Fotó: LI

A magyar női utánpótlás kézilabda-válogatottak a heti összetartás mellett mérkőzéseket is játszanak. A juniorok Balatonbogláron Norvégiát, az ifjúságiak Nagykanizsán Romániát fogadták csütörtökön. A két csapat keretében hat Dunaújvárosi Kohász-játékos szerepel, közülük öten léptek pályára ezeken a találkozókon. 

Kecskés Noémi a románok ellen összesen hét gólt lőtt Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A junior csapat 30–22-re győzött, a DKKA játékosa, Farkas Johanna 3 góllal vette ki részét a sikerből. Klubtársa, Matucza Gabriella ezen a találkozón nem került csapatba. 
Az ifjúságiak 31–25-ös sikert arattak, a dunaújvárosi játékosok közül mindenki játszott. Az utolsó három magyar gólt stílszerűen a Kohász játékosa, Kiss Csenge, Szabó Aida és Kecskés Noémi lőtte, akik összesen 2, 1 és 6 találattal zártak, s Sztanó Kincső is játszott. Közülük Kecskés egy félidő alatt volt ennyire eredményes. 
Pénteken mindkét együttes újra érdekelt volt, az ifik délelőtt Romániát ezúttal 29–24-re győzték le. Kiss 5, Kecskés és Sztanó 1-1 gólt lőtt és Szabó is lehetőséget kapott. A juniorok este léptek pályára Norvégia ellen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában