Tollaslabda

2022.04.15. 19:46

A diákolimpián is bizonyítottak

Öt sportoló képviselte a dunaújvárosi diáksport tollaslabda szekcióját a közelmúltban Kiskunfélegyházán megrendezésre kerülő országos tollaslabda diákolimpia döntőjén.

Szabó Szabolcs

Elszántan küzdöttek a Danubius KSE fiataljai Fotó: amatőr

Tápai Panna az I. korcsoportos leányok között negyedik helyezett lett, Jakab Juliána pedig a II. korcsoportos leányok között 6. helyen fejezte be a versenyzést. 
Pávics Koppány a III. korcsoportos fiúk között a 17. helyen zárt, Szabó Bálint pedig ugyanebben a korcsoportban 19. helyezett lett. 
A VI. korcsoportos leányok között Csomor-Németh Lili a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel. Lili a Rudas Közgazdasági Szakközépiskolát képviselte a diákolimpián, másik négy fent említett tehetséges versenyző pedig a Gárdonyi Géza Görögkatolikus Általános Iskola és AMI tanulója – tájékoztatta lapunkat a Kiskunfélegyházán elért eredményekről Jakab János, a Danubuis KSE edzője, aki így értékelte a fiatalok teljesítményét: 
– A járványhelyzet miatt az utóbbi két évben elmaradtak az országos diákolimpiai döntők, örömteli, hogy végre újra elindult ez a sportbarátságokat megerősítő versenysorozat. A mieink nagy elszántsággal, ám változó sikerrel vették az akadályokat. Végig becsülettel küzdöttek, gratulálok minden versenyzőnknek! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában