DKKA

2022.02.04. 21:10

Hlogyik Petra kölcsönben az MTK-ban folytatja

A Dunaújvárosi Kohász KA pénteken bejelentette, hogy a szezon végéig az MTK Budapest csapatában játszik kölcsönben a klub huszonkét éves kapusa, Hlogyik Petra.

Gallai Péter

Hlogyik Petrával segíti ki a DKKA az MTK-t Fotó: DKKA

A budapesti kék-fehérek azután kerültek nehéz helyzetbe ezen a poszton, miután Bíró Blanka sérülése után a Ferencváros visszarendelte az MTK-nál kölcsönben szereplő Suba Sárát. Miután mindenképpen szerették volna a Fradi Bajnokok Ligája-szereplését segíteni, így az első megbeszélést követően azonnal vissza is tért hozzájuk. 

– Szerencsére nagyon hamar sikerrel jártunk, és köszönettel tartozunk a dunaújvárosi vezetőknek, hogy a segítségünkre voltak, így – rövid egyeztetés után – Hlogyik Petra csatlakozott hozzánk a szezon végéig – idézte Rutka Pétert, az MTK szakosztálymenedzserét a klub honlapja. 

Gurics Attila, a DKKA csapatmenedzsere lapunknak ­elmondta, a Kohász vezetősége úgy döntött, a kialakult helyzetre való tekintettel, a játékos fejlődési és több játéklehetőségét is figyelembe véve, nem gördít akadályt a megállapodás elé. Ezzel is közvetve segítik a Ferencvárost, illetve az MTK-t. Így két kapussal, Bartuloviccal és Wéningerrel folytatják a szezont, amennyiben szükséges lesz, akkor az utánpótlásból hoznak fel kapust a felnőtt csapathoz. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában