Dunaújvárosban kezdték az idényt a lábtollasok

2022.02.22. 19:55

Szombaton a Gárdonyi iskolában rendezik meg a sportág Fejér megyei diákolimpiai selejtezőjét

Ebben az évben ismét Dunaújváros, a Gárdonyi iskola adta a helyszínét a lábtoll-labdázók idénynyitásának a napokban.

DH

Az MLTSZ Dunaújváros Gárdonyi csapatát 33 versenyző képviselte a 86 fős mezőnyben, s nagyon szép eredményekkel zárták a versenyt – tájékoztatta lapunkat Kohán Árpádné, az intézmény csapatának vezetője. 

Ezen a versenyen jutalmazta a magyar szövetség a 2021-es év bajnokait, s most először egy dunaújvárosi versenyző sikerének is örülhettek. Ugyanis Kondor Anett a gyermek lány korcsoport legeredményesebb játékosának bizonyult tavaly. Kupáját a verseny megnyitóján vehette át a szövetség elnökétől, Fehér Jánostól. 

A bajnokságra kilátogatott Petrás Gábor is, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára, aki külön köszöntötte a verseny résztvevőit, s jutalmazta a legeredményesebb dunaújvárosi lábtoll-labdázókat a ranglistapontszámok alapján: Kondor Anettet, Zudor Milán Csabát (gyermek fiú kcs.) és Kattári Dávidot (serdülő fiú kcs.). 

A tavaly bajnoki címet szerzett Kondor Anettet is köszöntötték a verseny előtt

A Gárdonyi dobogós eredményei. 

Gyermek leány korcsoport csapat: 3. Nagy Kitti, Szőke Emma Krisztina, Nagy Hanna Jázmin, Kovács Noémi. 

Serdülő fiú korcsoport csapat: 1. Irowa Noel, Zudor Milán Csaba, Kondor Anett. 

Ifjúsági leány korcsoport csapat: 3. Sin Viktória, Pottondi Judit, Hanzi Dorottya. 

Serdülő leány korcsoport egyéni: 1. Kondor Anett. 

Serdülő fiú korcsoport egyéni: 1. Irowa N., 2. Zudor Milán Csaba, 3. Sziver Patrik Péter. 

Ide kapcsolódó hír, hogy szombaton a sportág diák­olimpiai Fejér megyei küzdelmeinek is a Gárdonyi iskola tornaterme ad otthont, reggel kilenc órától este nyolcig. A megmérettetésre az I–VI. korcsoportos diákokat várják majd Dunaújvárosba. Az országos döntőbe a megyei versenyekről az egyéni 1–8. helyezettek, továbbá csapatban az 1–6. helyezettek vehetnek részt. Ezeknek Kistelek és Zánka lesz majd a rendezője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában