Jégkorong

2022.02.17. 19:28

A Hatvan nyerte a női hokisok rangadóját

Szabó Szabolcs

Kováts Andrea szerezte az Angels egyetlen gólját

Fotó: Zsedrovits Eniko

Amint az elmúlt szezonban már megszokhattuk, ezúttal is végletekig kiélezett meccset játszott egymással az Angels és az FC Hatvan Girls gárdája a női U25 jégkorongbajnokság B szekciójában. Győri Tamás gárdája jelenleg harmadik helyen áll a tabellán. 

Angels – Hatvan 1–2 (1–1, 0–0, 0–1) 

Dunaújváros: Müller – Balog, Jakab, Cselényi, Herku, Kováts 1 – Csányi, Tóth, Lukács, Palkó, Vincze – Hamvai, Barna, Iván-Zámbori. Vezetőedző: Győri Tamás. A Hatvan gólszerzői: Jónás, Popovics. Vezetőedző: Orbán Attila. 

A bajnokság két élcsapata találkozott szombaton Dunaújvárosban. Győri Tamás gárdája veretlenül várta a régi ismerős, Orbán Attila vezette hatvaniakat. Az 5. percben Kováts révén a hazaiak szerezték meg a vezetést, a vendégek Popovics góljával a 16. perc elején egyenlítettek. A szoros csatában végül a hatvaniak akarata érvényesült, az 51. percben Jónás is bevette Müller kapuját, és erre már nem érkezett válasz a hazaiaktól. 

Az Angels tíz mérkőzést követően a harmadik helyen áll a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában