An­gels NJSE

2022.01.09. 20:29

Tizenhárom gólig jutottak a tatabányaiak ellen

Szabó Szabolcs

Két meccs, két győzelem az Angels hétvégi mérlege Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: LI

Zsúfolt és egyben eredményes hétvégét zárt a női U25/B jégkorongbajnokságban remekelő An­gels NJSE, amely pénteken este a kőszegi Jégvirágokat hosszabbításban gyűrte le, szombaton kora délután pedig nagyarányú győzelmet aratott a Tatabányai Polipok ellen, szintén hazai jégen. 
Angels – Jégvirágok 3–2 (0–1, 2–0, 0–1, 1–0 – h.u.) 
Angels: Müller – Gubits 1, Jakab, Cselényi, Kováts, Szilá­gyi – Csányi, Tőkési, Herku 1, Palkó (1), Vincze 1 – Vinkler, Barna, Lukács. Vezetőedző: Győri Tamás. 
A Jégvirágok gólszerzői: Márffy 1, Hetényi 1. Meglehetősen rosszul indult a mérkőzés az Angyalok számára, hiszen a Jégvirágok gyakorlatilag az első támadásból vezetéshez jutottak, Hetényi a 12. másodpercben talált be Müllernek. 
Az Angels volt az aktívabb az első harmadban, ám ekkor még nem jött össze az egyenlítés, a második húsz percben azonban már a fordítás is sikerült. 
A 32. percben Palkó Dorottya átadását Vincze Petra Sára váltotta gólra, majd a 35. percben Herku találata már az Angyalok vezetését jelentette. A rendes játékidőben behúzott három pont lehetősége az 59. percben úszott el, Márffy révén egalizáltak a vendégek. Sőt, 40 másodperccel a vége előtt Cselényi kapott kisbüntetést, ám ebből a hazaiak jöttek ki jobban. A ráadás első percének végén Gubtis Zsófia Anna hátrányban szerzett góljával az Angyalok kapták a bónusz pontot. 
Szombaton este jóval könnyebb mérkőzés várt az újvárosiakra, akik magabiztosan hozták a papírformát: meg sem álltak 13 gólig a Polipok ellen. 
Angels – Tatabányai Polipok 13–1 (4–0, 4–0, 5–1) 
Angels: Müller – Gubits, Jakab 1, Dávidházi 1, Cselényi 3, Kováts 1 – Balogh 1, Portik 1, Czeilinger, Palkó, Szilá­gyi 3 – Csányi, Vinkler 1, Barna, Kovács J., Lukács 1 – Csányi, Kovács K., Horváth, Iván-Zámbori, Vidák. Vezetőedző: Győri Tamás. 
A Magyar Jégkorong Szövetség által közölt bajnoki menetrend szerint az Angyalok legközelebb január 16-án a White Sharks HC ellen folytatják a pontvadászatot. A helyszín a fővárosi Millenáris lesz. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában