Átigazol

2022.01.07. 19:35

Takács kölcsönben Érdre került

Gallai Péter

A tehetséges Takács Cecíliának szép számmal volt kérője Fotó: Laczkó Izabella

Fotó: LI

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese honlapján jelentette be, a sérüléséből felépült tehetséges játékos, Takács Cecília a szezon végéig kölcsönben Érden szerepel. 

Mint a közleményben írják, Takács 2020-ban még utánpótlás-játékosként írt alá szerződést a Kohásszal, amikor az is eldőlt, fejlődése érdekében a 2020/21-es szezont a Budaörs­nél kezdi. Jó teljesítményére felfigyelve tavaly januárra visszahívta anyaegyesülete. A tehetséges játékos a kölcsönjátékból rögtön a DKKA első keretében találta magát. Ihletett formáját azonban egy sajnálatos esemény törte meg, február közepén a Kisvárda elleni Magyar Kupa-találkozón súlyos térdsérülést szenvedett. A hosszú rehabilitáció után október végi visszatérése óta az NB II-ben szereplő U22-es gárda oszlopos tagja, azonban a vissza­rázódás megkönnyítése érdekében a klub vezetői úgy döntöttek, kölcsön­adják. Mint kiderült, volt is kérője szép számmal, az adódó lehetőségek közül végül az Érd ajánlatát fogadta el, így fél éves kölcsönszerződése értelmében a szezon hátralévő részét náluk tölti majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában