Jégkorong

2022.01.07. 14:30

Sűrű lesz ez a víkend az Angyalok számára

Szabó Szabolcs

Fotó: LI

A Magyar Jégkorong Szövetség versenybírósági rendszerét működtető szolgáltatót vírustámadás érte, a szövetség adatbázisa komoly károkat szenvedett, amelynek helyreállításán jelenleg is dolgoznak. 

 

Továbbra is hibátlan az Angels mérlege Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap 

Győri Tamás, a Worm Angels vezetőedzője, valamint a helyi női jégkorongcsapat edzője lapunknak elmondta: 

– Pénteken játszunk 18.45-től a Jégvirágok csapatával, majd szombaton, szintén hazai pályán 14.30-tól a Tatai Polipok gárdáját látjuk vendégül. Eddig vesztett pont nélkül állunk a bajnokságban, csakúgy, mint a hatvaniak – mondta el lapunknak Győri Tamás, akinek szakvezetői munkáját Németh Péter is segíti. 

Hasonlóan jó szériában van a férfi felnőtt ob II-es bajnokságban érdekelt Worm Angels, amely szintén jól szerepel a bajnokságban. A már fent említett Győri Tamás lapunknak elmondta: – Szombaton este 20 órától egy igazi rangadó vár ránk, hiszen a korábbi rivális MAC Ikonok gárdáját látjuk majd vendégül a dunaújvárosi jégcsarnokban. Ezúttal is számítunk szurkolóink támogatására. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában