Jégkorong

2021.12.16. 00:07

Mínusz kettőről állt fel a Worm Angels

Az idei férfi ob II-es jégkorongszezon eddigi eredményei alapján elmondható, hétfőn este a tabellaelső Worm Angels a mumusát fogadta, ugyanis az elmúlt fordulókban csak a Pesterzsébeti Farkasok az egyetlen kollektíva, amely képes volt rendes játékidőben legyőzni Borbás Gergelyéket. Bár a találkozó nem indult jól az újvárosiak számára, végül összejött a fordítás és a magabiztos győzelem.

Szabó Szabolcs

Fotó: Zsedrovits Eniko

Worm Angels – Pesterzsébeti HC 5–2 (0–0, 2–2, 3–0) 

Worm: Pinczés B. – Bogó, Lencsés (1), Győri 1 (1), Kiss, Papp (2) – Hüffner (2), Jobb 1, Azari 1, Szepessy B. (1), Szepessy M. 2 (2) – Gebei, Krukk, Bába, Domokos (1), Sadun – Jelinek. Edző: Győri Tamás. 

 

Azari Zsolt gólja zárta le a PHC elleni meccset Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Hiába játszott többnyire fölényben az első harmadban a Worm, a mindössze két sorral meccselő pesterzsébetieket nem sikerült megtörni. 

Sőt, a második felvonás közepére már kétgólos vendégelőnyt mutatott az eredményjelző. A fordulópontot Szepessy Máté gólja jelentette. Megtört az újvárosi gólcsend, Jobb Dávid révén pedig hamar összejött az egyenlítés is. A záró húsz percben már nem volt kérdés, melyik a jobb és eredményesebb gárda ezen az estén. Szepessy Máté másodszor is beköszönt, majd Győri Tamás gólja már megnyugtató előnyt mutatott (4–2). A találkozót végül Azari Zsolt villanása zárta le (5–2). 

A Worm Angels így revansot vett, és továbbra is a táblázat élén áll. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában