Dunaújváros

2021.12.01. 19:57

Decemberben még két hazai meccs vár a floorballosokra

Két találkozót követően még pont nélkül áll az ob II-es floorball-bajnokságban a Dunaújvárosi Egyetem – Rudas Floorball Team csapata, amely a kiírás szerint december 4-én, szombaton a Campus Arénában a Torpedo ATTE együttesét fogadja majd.

Szabó Szabolcs

Siklósi Zoltán (22) emberelőnyben talált be a Phoenix ellen

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Még október 16-án, egy debreceni vendégjátékkal nyitotta a bajnoki sorozatot a dunaújvárosi gárda, és szoros találkozón végül 5–2-re maradt alul a házigazdákkal szemben. A meglehetősen tartalékosan felálló újvárosiak góljait Petrovickij Tamás és Mitli Attila szerezte. November 20-án már a Campus Arénában fogadták a régi rivális Phoenix Titanst.

DUE – Rudas Floorball Team – Phoenix Titans 6–9 (2–2, 3–5, 1–2)

Dunaújváros: Majorosi – Dolmán, Kiss 1, Kovács 1, Krukk, Mitli 1, Pavlicsek, Siklósi 1, Szabadi 1, Szabó 1, Petrovickij.

Az ötcsapatos ob II-es bajnokságban jelenleg két vereséggel állnak az újvárosiak, akik decemberben javíthatnak, hiszen a kiírás értelmében e héten szombaton 18 órától a tabellaelső Torpedo ATTE együttesét, december 12-én pedig a Kazincbarcikai Ördögöket látják vendégül.

Siklósi Zoltán (22) emberelőnyben talált be a Phoenix ellen
Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában