megyei labdarúgás

2021.11.05. 20:06

Folytathatja a remek sorozatát Mezőfalva

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokságok tizenkettedik fordulóját rendezik a hétvégén. Az összecsapások mindkét napon 13.30 órakor kezdődnek.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban szombaton a Bodajk – Mány, Sárbogárd – Tordas meccset rendezik. A vasárnapi játéknap programja: Enying – Főnix FC, Mór – Sárosd, Ercsi – Kápolnásnyék, Kisláng – Martonvásár, Lajoskomárom – Ikarus-Maroshegy.

A másodosztály déli csoportjában szombaton csupán Szabadegyháza – Polgárdi találkozó lesz. A vasárnapi párosítások rangadója a Szabadbattyán – Vajta mérkőzés. Érdekes küzdelem várható az Adony – Nagyvenyim találkozón, hiszen csupán egyetlen pont a különbség a két együttes között a tabellán. A második Nagykarácsony hazai környezetben sokkal esélyesebb a három pont megszerzésére, mint a középmezőnyben tanyázó Káloz. A négy meccs óta veretlen Mezőfalva az Aba Sárvíz otthonában folytathatja remek sorozatát. A középmezőny helyosztója lesz a Seregélyes – Baracs összecsapás, amely háromesélyes. A papírforma alapján az Előszállás – LMSK mérkőzés egyértelmű esélyese a hazai gárda.

A Horfer Serleg harmadosztály szombati meccsei: Beloiannisz – Baracska, Besnyő – Ráckeresztúr. A vasárnapi párosítás: Sárszentágota – Lajoskomárom II, Kulcs – Dég, Alap – Tác-Csősz, Velence SE – Rác­almás, Cece – Dinnyés, Vajta II – Nagylók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában