jégkorong

2021.10.16. 20:51

Közte hat – kétszer is! – Képgalériákkal

A papírformának megfelelően, sima győzelemmel lépett tovább a jégkorong Magyar Kupa selejtezőjéből szombaton a két dunaújvárosi gárda: az OB II-es Worm Angels, valamint az Erste Ligás DAB is.

Szabó Szabolcs

Fotó: Zsedrovits Eniko

Az OB II-es pontvadászatot, egy szétlövésben megszerzett győzelemmel kezdő Worm Angels a másodosztályban újonc, számos szlovák játékost felvonultató, a tavalyi szezonban még az OB IV-ben játszó Zempléni Hiúzokat fogadta az újvárosi jégcsarnokban. A teljes kerettel felálló Worm végül 7-1-re győzött, a hazaiak legjobbja a két gólig és egy asszisztig jutó Azari Zsolt volt.

Worm Angels – Zempléni Hiúzok 7-1 (3-1, 2-0, 2-0)

Gyenes – Bogó, Hüffner, Kiss Á. 1, Borbás 1(1), Papp – Jobb, Krukk, Azari 2 (1), Szepessy B. (2), Szepessy M. 1 (2) – Győri 1, Szepessy G. 1 (1), Tamás 1, Tarcsi, Kis A. – Gröschl, Bába, Jelinek, Sadun. Vezetőedző: Halász Ákos

A Hiúzok gólját Pisio Márió szerezte.

A kettős hokirangadó második fejezetében az Acélbikák az Újpesti Jégkorong Akadémia fiataljaival találkoztak és a második és harmadik játékrész eredményes játékának köszönhetően magabiztos hozták a kötelezőt: azaz a Bikák számára is tovább folytatódnak a Magyar Kupa küzdelmei.

DAB – Újpesti Jégkorong Akadémia 8-2 (1-0, 3-1, 4-1)

Krajcovic – Bobcek, Benke (1), Dudkin 1, Somogyi 1 (4), Szűts – Bubnov, Szécsi 3, Kabatajev 1, Németh (1), Török (4) – Druja, Piszmann, Horváth, Lőczi 1, Pinczés – Jadlószki, Gebei, Marosi, Tamás 1(1). Vezetőedző: Leo Gudas

Az akadémisták gólszerzői: Révész, Jakab.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában