megyei foci

2021.10.26. 20:19

A Rácalmás levonult a pályáról

A Horfer Serleg Dél megyei labdarúgó-bajnokságban a tizedik kör akár az extremitások fordulója is lehetne, mivel két különleges helyzet is adódott.

Horváth László

A kulcsiak vereséget szenvedek otthon a Sárszentágota ellen

Velence otthoni, Dég elleni eredményét talán magyarázni sem kell. A Rácalmás a bemelegítés után viszont az öltözőbe vonult Vajtán. Az egyik játékos orvosi igazolásával volt problémája a játékvezetőnek.

A rác­almásiak állítják, az orvos szúrta el a dátumozást. A többi mérkőzés sem telt eseménytelenül. A Besnyő és az Alap is ötöt lőtt ellenfelének, de a Ráckeresztúr és a Beloiannisz sem állt meg négy alatt.

A Vajta II–Rácalmás találkozó történéseiről a levonuló csapat edzőjét Boncz Gábort kérdeztük.

Boncz Gábor, Rácalmás edzője

– Már felálltunk a bemelegítéshez, amikor a játékvezető az ellenőrzés során közölte, egyik játékosunknak nem érvényes az orvosija. A benyomott pecsét alapján 2022. szeptember hónapban járna le az igazolás. Sajnos mi arról nem tehetünk, hogy az orvos dátumot tévesztett. Nem értjük, hogy az eddigi kilenc forduló alkalmával, ahol szintén játszott az emberünk, miért nem derült ez ki? Az elektronikus jegyzőkönyv sem jelzett hibát, így gondolni sem mertünk ilyesmire. A kialakult vita után nem láttuk biztosítottnak az elfogulatlan játékvezetést, ezért hiába volt cserénk, inkább a levonulást választottuk. Várjuk a szövetség vizsgálatát, bár nincs kétségünk, elmarasztalásban lesz részünk – mondta lapunknak Boncz Gábor.

Kulcs – Sárszentágota: 1–3 (0–3)

Kulcs: Nagy, Gallai, Németh, Godó, Simon, Szekszárdi, Cserkuti, Molnár, Cseresnye, Balla. Horváth. Cserék: Biró, Seres, Posch, Virág, Erdélyi, Lengyel.

Sárszentágota: Varga, Knapp, Denke, Virág, Czimmermann, Budai, Kovács, Sebestyén, Réti, Jádi, Radnics. Cserék: Denke, Grega, Katona, Nagy.

Gólszerzők, a Kulcs csapatától: Gallai Ádám, a Sárszentágota együttesétől: Budai József, Virág Ferenc, Kovács Krisztián.

A kulcsiak vereséget szenvedek otthon a Sárszentágota ellen

További eredmények: Belo­iannisz – Lajoskomárom II 4–0, Alap – Baracska 5–2, Velence SE – Dég 14–0, Cece – Tác-Csősz 1–1, Besnyő – Dinnyés 5–1, Ráckeresztúr – Nagylók 4–0.

A bajnoki tabella: 1. Beloiannisz 25 p., 2. Velence SE 24 p., 3. Alap 23 p., 4. Nagylók 18 p., 5. Sárszentágota 17 p., 6. Vajta II 16 p., 7. Bes­nyő 15 p., 8. Ráckeresztúr 15 p., 9. Lajoskomárom II. 12 p., 10. Kulcs 12 p., 11. Baracska 12 p., 12. Cece 11 p., 13. Dinnyés 11 p. 14. Dég 7 p., 15. Rác­almás 6 p. 16. Tác-Csősz 4 p.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában