asztalitenisz

2021.09.06. 12:30

Bravúros döntetlen a nyitányon

Bravúros döntetlennel kezdte a 2021/2022-es bajnoki idényt szombaton az NB I Nyugati csoportjában érdekelt Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület (DASE) csapata a remek erőkből álló Pénzügyőr SE otthonában.

Szabó Szabolcs

A legutóbbi idényhez képest erősödött a DASE kerete. Csatlakozott a dunaújvárosiakhoz a Dunakesziről érkező, többszörös utánpótlás válogatott és korosztályos magyar bajnok Volentics Anna, valamint a rutinos Oroszki Viktor. A 2020/2021-es idény legeredményesebb DASE játékosa Kovács Domonkos maradt a klubnál és természetesen ott van a gárdában a két dunaújvárosi nevelésű, sokat tapasztalt asztaliteniszező Szabó Attila és Furka Attila is. A szezon előtt az újvárosiak az NB I-es tagság biztos megtartását tűzték ki célul és az első lépést már meg is tették a Pénzügyőr otthonában szerzett döntetlennel.

Pénzügyőr SE – Dunaújvárosi ASE 7-7

A dunaújvárosiak mérlege: Volentics Anna 1, Oroszki Viktor 1, Szabó Attila 1, Kovács Domonkos 3 győzelem.

A DASE a következő fordulóban szeptember 11-én, szombaton hazai pályán, a Móricz iskolában a Tatai AC együttesét fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában