Kispályás

2021.07.05. 20:23

A Szekszárd diadalmaskodott a zárófordulóban

A sárkeresztesiek nyerték a Markó Lajos Városi Kispályás Bajnokság Carissa Osztályát

Szabó Szabolcs

Élvezetes meccseket játszottak a hölgyek Fotó: dlsz.hu

Dunaújváros/Baracs

Június 26-án a Baracsi Sportközpont műfüves pályán rendezték meg a 2020/2021. évi Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Torna zárófordulóját. A családias hangulatú, barátságos tornán öt csapat, a házigazda Baracs SE, a Dunaújváros PASE, a Sárkeresztes, a Szekszárdi UFC és a II. Rákóczi Kiskunhalas gárdája találkozott egymással. A szervező Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség beszámolója szerint a mezőnyből kiemelkedett a Sárkeresztes és a Szekszárdi UFC együttese, amely végig fej fej mellett haladt, végül az egymás ellen vívott párharc döntött helyezéseikről. A szekszárdiak egy ki-ki meccset játszva az utolsó pillanatban lőtt góllal (2–1) szerezték meg a torna első helyét, a Sárkeresztes csapata lett a második, és a Dunaújváros PASE léphetett fel a dobogó harmadik fokára. A negyedik helyen a Baracs, amíg az ötödik pozícióban a Kiskunhalas zárt.

Szalavics Eszter, a női bizottság elnöke a torna legjobbjairól is szólt: A „Nap pillanata”-díjat Bozsik Brigitta érdemelte ki egy gyönyörű góllal, a DLSZ+ kitüntetést a DPASE csapatából Vicai Kata kapta, aki egész napos teljesítményét tekintve emelkedett ki a hölgyek mezőnyéből. Magabiztos játékának köszönhetően a Sárkeresztes csapatából Farkas Katalin Kitti lett a torna legjobb kapusa, a szekszárdi csapatból pedig Kiss Gabriella a legjobb játékos díjjal térhetett haza. A Kiskunhalas fiatal gárdája sem távozott üres kézzel, hiszen egy nagyon kiszorított helyzetből lőtt góllal a Carissa SE elnökének, Tóth Imrének a különdíjával büszkélkedhetett a nap végén Stibrik Adél. A gólkirálynői címért ezen a kupán is többen ringbe szálltak, végül a Szekszárdi UFC játékosa, Nagy-Cseke Gabriella nyerte el öt góljával, aki gólerősségével hozzásegítette csapatát az első hely megszerzéséhez.

Összesítve a lányok pontjait a 2020/2021-es bajnoki szezon harmadik helyén a Dunaújváros PASE végzett, az ezüstérmet a Szekszárdi UFC gyűjtötte be, végül a Sárkeresztes csapata játékával beteljesítette Mihalkó Erika csapatvezető „nem titkolt vágyát” és megnyerte a Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Carissa Osztályát. DH

Élvezetes meccseket játszottak a hölgyek
Fotó: dlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában