vízilabda

2021.06.29. 21:15

Horvátország sem jelentett nagy problémát

Kedden kora este a B-csoport előzetesen leggyengébbnek vélt együttese, Horvátország ellen ugrott medencébe az U15-ös leány magyar vízilabda-válogatott a szentesi Európa-bajnokságon.

Szabó Szabolcs

Fotó: Vidovics Ferenc

Magyarország – Horvátország 17–8 (2–1, 5–3, 8–3, 2–1)

Magyarország: Torma (Varag) – Kardos L. 2, Kardos D. 2, Zantleitner 1, Bereczki, Lendvai N. 2, Kiss 1, Hajdu 6, Horváth, Lendvai Z 2., Solti 1, Gulyás. Vezetőedző: dr. Sike József.

Két meccs után hibátlan a magyar válogatott Fotó: Vidovics Ferenc

Az első játékrészben a horvátok még tartották a tempót a házigazda magyar válogatottal, ám a második és a harmadik negyedben már az eredményben is megmutatkozott a két csapat közötti jelentős tudásbeli különbség.

Dr. Sike József gárdája két meccs után százszázalékos, csütörtökön este az eddig szintén hibátlan teljesítményt nyújtó oroszok következnek. A B-jelzésű négyes rangadóján a csoportelsőség lesz a tét.

A 3. játéknap további eredményei: Izrael – Szerbia 17–5, Olaszország – Spanyolország 5–13, Oroszország – Görögország 13–7. Szerdán a spanyolok az izraeliekkel, a hollandok pedig az olaszokkal játszanak a szentesi uszodában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában