kézilabda

2021.06.04. 21:38

Fejér megyei kézilabda bajnokságok

Szabó Szabolcs

Fotó: LI

Mint arról korábban már beszámoltunk, lezárultak a küzdelmek a FMKSZ–KEM megyei női kézilabda bajnokságban. A Fejér és a Komárom-Esztergom megyei csapatok közös pontvadászatában a hölgyeknél a 4. helyen zárt a Rácalmás SE együttese.

Csőregi László, a Fejér Megyei Kézilabda Szövetség versenybizottságának elnöke lapunknak kifejtette, a Fejér megyei csapatok rangsorának összeállításakor nem vették figyelembe a Komárom-Esztergom megyei gárdák ellen játszott mérkőzéseket, így a rácalmási hölgyek a harmadik helyen zárták a Fejér megyei bajnokságot. Az FMKSZ-KEM megyei férfi kézilabda bajnokságban érdekelt Rácalmás SE június 5-én, szombaton 18 órától hazai környezetben játssza utolsó találkozóját a Sárbogárd ellen. A Fejér megyei tabella összeállításakor itt is kivették a Komáron-Esztergom megyei gárdák ellen játszott találkozók eredményét, így már kialakult a végső sorrend. A férfiaknál a Martonvásár lett a bajnok, második helyen zárt a Rácalmás SE, a bronzérmet pedig a sárbogárdiak szerezték meg. A rácalmási csapatoknak a fent említett megyei férfi bajnoki mérkőzés keretében adják át az érmeket.

Horváth Dániel (balra) öt gólt szerzett a Kisbér elleni bajnoki találkozón
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában