Farkas Johanna

2021.06.17. 21:25

A DKKA új játékosa is a junior-Eb csapatában

A héten kezdte meg felkészülését a női juniorkézilabda-válogatott, amely július 8-tól Szlovéniában az Európa-bajnokság D csoportjában lép pályára Románia, Csehország és végül Norvégia ellen.

Gallai Péter

Farkas Johanna is szerepet kap a kontinenstornán Fotó: Árvai K.

Fotó: çrvai K‡roly

A Balatonbogláron edzőtáborozó együttes előtte Siófokon (Svájc, Hollandia, Oroszország), majd pedig Dániában szerepel felkészülési tornán.

Két éve szintén Celjében U17-es Európa-bajnok lett ifj. Kiss Szilárd szövetségi edző csapata, amelyben most helyet kapott Farkas Johanna, aki a Boglári Akadémia-SZISE játékosa volt az előző szezonban, ám a következőben már a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia játékosa lesz az irányító, aki kölcsönbe érkezik a Győri Audi ETO KC-tól.

Ifj. Kiss Szilárd azt mondta az Eb-ről, semmit nem tudnak az ellenfelekről, miután az előző évben szinte senki nem játszott, eredmények csak az elmúlt egy-két hónapból vannak. Így nincs mire alapozva konkért és elvárt célt kitűzni a csapat elé.

Farkas Johanna is szerepet kap a kontinenstornán
Fotó: Árvai K.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában