kézilabda

2021.05.10. 21:50

DKKA: a teljes szakmai stáb marad a csapatnál

A 2020/2021-es nőikézilabda-szezon vége felé a klubok már a következő idényre is előretekintenek és ismertetik a játékoskeretet, sportszakmai vezetést.

Gallai Péter

20200706 Dunaújváros A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia első edzése a szezonban, a Lórántffy pályán A képen: Vágó Attila edző Fotós: Zsedrovits Enikő ZSE Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: Zsedrovits Enikő

A Dunaújvárosi Kohász KA hétfőn este megtette első bejelentését, a klub hivatalos közösségi oldalán megjelent tájékoztatás szerint a csapat munkáját irányító szakmai stáb változatlan összetételben hosszabbított. Azaz Vágó Attila vezetőedző mellett Győri Ágnes kapus­edző, illetve Horváth Tibor vezető erőnléti edző a következő szezonban is itt folytatja a munkáját. Rajtuk kívül a felnőttcsapat mellett dolgozó további stábtagokkal és az egészségügyi szakemberekkel is megállapodott a klubvezetés.

Vágó Attila irányítja a csapatot a következő szezonban is
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

– Nagyon boldog vagyok, hogy tudom folytatni azt a munkát Dunaújvárosban, amit elkezdtünk. Továbbá megtisztelő, hogy a vezetőség ennyire elismeri ezt, és látnak fantáziát abban, amit a csapattal elkezdtünk közel egy éve. Nagyon gyorsan sikerült megegyeznünk, mert a nézeteink az életről, a kézilabdáról a filozófiánk azonos, s bízom benne, az elkövetkezendő két év is olyan sikeres lesz, mint az az időszak, amit magunk mögött hagytunk. Ennek az időszaknak az első évében szeretnénk szintet lépni, majd a következőben learatni annak a munkának a gyümölcsét, amit belefektetünk.

Az új szezonban szeretnénk stabilizálni a helyünket a középmezőny elején, s a következőben esetleg lehet nagyobb célokért küzdeni. Az idei év nagyon nehéz volt, nem is könnyű a szakmáról beszélni. Felülírta nagyon sokszor a számításainkat az élet, a legfontosabb az volt, hogy mindig alkalmazkodni tudjunk a megváltozott körülményekhez, de úgy gondolom, tavaszra azért sikerült összeállnia a csapatnak – nyilatkozta Vágó Attila.

Győri Ágnes: – Úgy néz ki, jól tudunk együttműködni Vágó Attilával, előremutató a munkánk, és ezt a továbbiakban is folytathatjuk. A kapusposzt mindenhol nagyon fontos, általában ugye mi vagyunk a legutolsók, akik megmenthetik a haza becsületét, s ebben próbáljuk mindig megtalálni azt, aki éppen a legjobb formában van. A célom az lesz a következő szezonra, hogy a fiatal kapusainkkal még stabilabb legyen az együttműködésünk, és ők is sokkal biztosabban tudjanak védeni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában