labdarúgás

2021.04.07. 21:36

Toronymagasan az első helyen

A 13. körnél tartó bajnoki szezonban továbbra is veretlenül áll az élen a Baracs csapata a Fejér megyei női labdarúgó-bajnokságban. A sorozatban rajtuk kívül a Csákvár, az Enying, a Mezőfalva és a Sárbogárd együttesei küzdenek egymással.

Horváth László

Az élen toronymagasan, tízből tíz győzelemmel és 30 ponttal a Baracs csapata áll, mögötte 14 ponttal lemaradva a Csákvár foglal helyet. A dobogóra a jelenlegi állás szerint még felfért az Enying gárdája, amely eddig 15 pontot gyűjtött. A három részre szakadt mezőnyben a lista végén a Mezőfalva 4, illetve a Sárbogárd 3 ponttal várja a szerencsésebb folytatást.

A bajnokként indult Baracs most is bérli az első helyet, a szélen Körmendi Zsolt és Nagy Gábor edző
Fotó: Horváth László

Körmendi Zsoltot, a bajnok­esélyes Baracs edzőjét kérdeztük a téli felkészülés tapasztalatairól és a tavaszi fordulókról.

– Nem úgy sikerült a téli felkészülés, ahogy szerettük volna, mert a vírushelyzet kicsit megnehezítette a dolgunkat. Szerencsések vagyunk, mert senki nem gondolkodott a távozáson, sőt sikerült igazolnunk egy játékost! Sajnos több okból kifolyólag csak egy edzőmeccset tudtunk játszani, ami nem volt túl biztató az előttünk álló szezonra nézve! Az első bajnoki mérkőzésünket idegenben kellett megvívnunk a jó erőkből álló sárbogárdi csapat ellen! Ahogy a felkészülésünk „sikerült”, úgy kezdtük a találkozót is, így az első negyedórában nem igazán találtuk a játékunkat, de aztán szépen lassan felvettük a ritmust, és sikerült pár perc alatt többgólos előnyhöz jutnunk! A második félidőben pedig már lehetett látni szép megmozdulásokat, és az akaraterő sem maradt el, így megérdemelten hoztuk el a 3 pontot! A lányok felkészülésében és a jó szereplésében nagy segítség volt Nagy Gábor társedző – nyilatkozta lapunknak.

A női felnőttbajnokságban tehát ugyanúgy zajlanak a versenyek. Sajnos a vírushelyzet miatt ezek a mérkőzések is zárt kapusak, továbbá több találkozót is kénytelenek voltak már elhalasztani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában