kézilabda

2021.04.23. 21:29

Bicskén vigasztalódhat a DAC

A Fejér megyei kézilabda-bajnokságokban érdekelt városi és térségi csapatok közül egyedül a Dunaújvárosi AC női együttese lép pályára e hétvégén. A DAC vasárnap délután a Bicske vendégeként gyarapíthatja tovább bajnoki pontjait.

Szabó Szabolcs

2021.02.07. Dunaújvárosi AC II- Bicske Sport Egyesület női kézilabda Dunaújváros Sportcsarnok Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

A Pavelekné Kovács Judit által irányított újvárosiak legutóbb, az Ácsi Kinizsi (27–28) ellen szenvedtek vereséget a 18. fordulóban.

A kiegyenlített küzdelmet hozó találkozó első félidejét követően még a házigazdák vonulhattak minimális, egygólos előnnyel (15–14) a szünetre. A második játékrész 47. percében az ácsiak a vezetést is átvették.

Erdélyi Virág Bianka februárban 9 gólt lőtt a bicskeieknek
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Az izgalmas véghajrában a DAC-nak nem jött össze a pontszerzés, így a hármas sípszó után a vendégek örülhettek. DAC 15 mérkőzés után 13 ponttal, a 6. helyen áll jelenleg a tabellán.

A rácalmási hölgyek múlt héten szombaton a Mór gárdáját fogadták a rácalmási sportcsarnokban. A táblázaton második helyen álló móriak érvényesítették a papírformát, és 12–16-os félidőt követően 20–30-ra győztek. Pók Ferenc együttese az eddig tizennégy találkozóján 17 pontot szerzett, és a harmadik helyen áll a tíz csapatot felvonultató mezőnyben.

A kiírás szerint a rácalmásiak legközelebb május 8-án lépnek majd pályára, hazai környezetben fogadják a velencei Tópart Team HC-t.

A Rácalmás SE férficsapata most szombaton a Móri KSC-t látta volna vendégül, azonban a találkozót elhalasztották. Princes Attila vezetőedző csapata a 16. fordulóban, múlt héten a VAX KE Sárbogárd ellen meccselt, és bár az első játékrészt követően még három góllal vezetett (18–15), végül a felek megosztoztak a bajnoki pontokon (32–32).

A menetrend szerint Nagy Richárd és társai május 9-én, Bicskén folytatják a bajnoki küzdelmeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában