labdarúgás

2021.03.19. 21:32

Az Előszállás a listavezető Vajtával találkozik

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első osztályában a 20., a másod­osztályban a 16. fordulót rendezik ezen a hétvégén, de a járvány miatt több mérkőzést is elhalasztottak.

Gróf András

A Viszlo Trans első osztályban ma a DUFK együttese a Sárbogárd gárdáját fogadja a Dunaújváros Stadionban. A játéknap másik összecsapása: Mány – Sárosd Kronos Sport. A vasárnapi program a következő: Kisláng – Tordas Fész Zrt., Ikarus-Maroshegy – Főnix FC, Ercsi Kinizsi – Enying. A Martonvásár – Tóvill-Kápolnásnyék és a Lajoskomárom – Bodajk találkozók elmaradnak. Ebben a fordulóban a Mór együttese lesz szabadnapos.

Az adonyi Budai Zoltánék (b) a Kálóz ellen csatáznak
Fotó: Horváth László

A másodosztály Groupama csoportjában ezúttal is minden találkozót vasárnap rendeznek. A két tavaszi fordulóban négy pontot gyűjtő Mezőfalva a Nagykarácsony együttese ellen játszik hazai környezetben. Az Előszállásra nehéz mérkőzés vár, hiszen a listavezető Vajtát fogadja. A forduló rangadóját Adonyban rendezik, ahol a negyedik helyen álló hazaiak a harmadik Kálóz ellen csatáznak. A dobogó második helyén álló baracsi gárda ezúttal Lepsénybe utazik. A forduló további párosítása a következő: Szabadbattyán – Aba Sárvíz. A Polgárdi – Szabadegyháza összecsapás elmarad. Ebben a fordulóban a Seregélyes csapata lesz szabadnapos.

A zárt kapuk mögött rendezett találkozók 15 órakor kezdődnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában