Jégkorong

2021.02.25. 18:24

Worm: ez a párharc még nyitott

Az OB II férfijégkorong-bajnokság elődöntőjének első összecsapásán a házigazda MAC Ikonok a Worm Angels gárdájával csatázott.

Szabó Szabolcs

2021.02.05. Worm Angels-MAC Ikonok OBII-es férfci jégkorong mérkőzés Dunaújváros Jégcsarnok Fotós? Szabóné Zsedrovits Enik SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Az alapszakasz utolsó találkozójához hasonlóan a fővárosi gárda a végjátékban mutatott eredményesebb játékával behúzta a mérkőzést. Szombaton a dunaújvárosiaknak egyenlíteniük kell a folytatásért.

MAC Ikonok – Worm Angels

9–7 (3–2, 4–3, 2–2)

Worm Angels: Vég – Hüffner, Szepessy G, Borbás, Kiss 1, Papp Cs. 2– Jobb 1, Krukk, Szepessy B., Szepessy M. 1, Vojnits 2 – Bogó, Horváth, Kedves, Komáromi. Vezetőedző: Halász Gyula.

MAC Ikonok: Németh – Inglis M., Vajda, Jászai 2, Nagy, Sebestyén 1 – Korbuly, Lakatos, Fekete, Inglis Á. 1, Kőrösi – Oroszi, Sándorffy, Molnár 2, Papp D. 1, Somos 1, – Kordisz 1, Varga, Hegyi, Netkovszky, Rull. Vezetőedző: Gergely Kristóf.

Jászai és Borbás vasárnap újra összecsaphat a jégen
Fotó:Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A párharc elő fele ismét kiélezett csatát hozott. A dunaújvárosi gárda mindent megtett a győzelemért, ám a végjátékban, azaz az utolsó percekben a házigazdák voltak az eredményesebbek. Vasárnap este negyed nyolctól visszavágó a dunaújvárosi jégcsarnokban.

A hokiszurkolók a találkozót élőben követhetik a sportstream.hu oldalon.

A Worm Angels e mérkőzésen kivívhatja a mindent eldöntő harmadik mérkőzés lehetőségét, amelyet a kiírás szerint március 7-én a Kisstadionban rendeznek majd – feltéve, ha szükség lesz a mindent eldöntő csatára...

A másik ágon a KMH SE magabiztosan érvényesítette a papírformát a Szegedi Vízmű ellen. Szombaton este a csongrádiak hazai jégen próbálkozhatnak az egalizálással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában