kispályás labdarúgás

2021.02.18. 20:36

Hosszú idő után ismét kispályás kupa

Az Arany János Általános Iskola sportcsarnokában szombaton már tizedik alkalommal rendezik meg a Farsang Kupa kispályás labdarúgótornát.

Gróf András

2020.10.08. Petrás Gábor a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára és Kovács László hivatásos E-sport játékos Dunaújváros Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Az eseményen a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Markó Lajosról elnevezett városi kispályás labdarúgó-bajnokság III. és IV. osztályban szereplő csapatok, játékosok szerepelhetnek.

Hosszú idő után ez lesz az első városi kispályás rendezvény, hiszen a járvány miatt több tervezett program is elmaradt. A torna megrendezésének szabályairól a DLSZ főtitkára, Petrás Gábor beszélt.

Petrás Gábor, a DLSZ főtitkára
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

– Sajnos a Carissa Kupát nem tudtuk megrendezni, mert az nyílt esemény. Most csak a szervezett városi versenyrendszerben leigazolt labdarúgók szerepelhetnek. A jelenleg érvényes jogszabályok megengedik a lebonyolítást, amit az MLSZ Fe­jér megyei igazgatósága is jóváhagyott. Mindent megteszünk a résztvevők egészségének megóvásáért. Az esemény zárt kapus, kizárólag a rendezők, játékvezetők, csapatvezetők és játékosok léphetnek be a sportcsarnokban, ahol a maszk használata kötelező. Természetesen kivételt képez a játéktér és a kispadok. Érkezéskor kötelező testhőmérséklet-mérés lesz, kézfertőtlenítő használata is kötelező. Az öltözők, fürdők zárva lesznek.

A résztvevők beosztása. A csoport: Fast Fox, Egy láda sör, FM Solarvill, Tour Mix. B csoport: Széchenyi Pékség, Szöglet FC, Időhúzók, Real Concord. A csoportmérkőzések reggel nyolc órakor kezdődnek, a döntőt 14.15 órakor rendezik.

A finálé után következik az eredményhirdetés, ahol a helyezetteken kívül díjazzák az egyéni legjobbakat, és kiosztják a DLSZ+, illetve a nap legszebb pillanatáért járó Miklós István-díjat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában