Labdarúgás

2021.02.26. 19:15

A DUFK jó eséllyel pályázik a sikerre

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság Viszlo Trans első osztályának tizenhetedik fordulójában szombaton két, vasárnap pedig öt mérkőzést rendeznek, amelyek egy kivételével 14 órakor kezdődnek.

Gallai Péter

A mai két összecsapás párosítása a következő: Sárosd Kronos Sport – Kisláng, Tóvill-Kápolnásnyék – Ercsi Kinizsi. A DUFK együttese vasárnap 11 órakor Csákváron a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban játszik a Mány csapatával. Az újvárosiak az ősszel pályaválasztóként 3–2-re legyőzték a szintén újonc ellenfelüket. A mányiak két ponttal jelenleg a sereghajtók, így a DUFK gárdája jó eséllyel pályázik a három bajnoki pont megszerzésére, amellyel felzárkózhatna a középmezőny alsó régiójához. Optimizmusra adhat okot, hogy a dunaújvárosiak az előző körben nem vallottak szégyent a dobogós Ikarus-Maroshegy elleni hazai találkozón.

A további vasárnapi program: Főnix FC – Martonvásár, Tordas Fész Zrt. – Lajoskomárom, Ikarus-Maroshegy – Enying. Ezúttal a Bodajk együttese lesz szabadnapos, a Mór – Sárbogárd meccset elhalasztották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában