labdarúgás

2021.02.19. 20:14

A DUFK hazai pályán kezdheti a szezont

Az őszről elhalasztott mérkőzések után a hétvégén rendezik meg a tavaszi első fordulót a 2020/2021. évi Fejér megyei labdarúgó-bajnokság Viszlo Trans első osztályában.

Gróf András

20190825 Dunaújváros DUFK SE-Seregélyes SC Laczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: LI

A tizenhatodik forduló két mai összecsapása: Ercsi Kinizsi–Tordas Fész Zrt. és Bodajk–Tóvill-Kápolnásnyék. A tabella tizenharmadik helyén tizennégy ponttal álló Dunaújvárosi Utánpótlás Futball Klub SE együttese vasárnap 14 órakor a radari sporttelep műfüves pályáján fogadja a bajnoki dobogó harmadik fokán álló Ikarus-Maroshegy gárdáját. Az őszi idénynyitó meccsen az újonc dunaújvárosiak 7–0-s vereséget szenvedtek a megyeszékhelyen. Azóta azonban már hozzáedződhettek az magasabb osztály iramához, ami mindenképpen egy szorosabb mérkőzést eredményezhet.

A további vasárnapi találkozók párosítása a következő: Lajoskomárom–Sárbogárd, Mór–Főnix FC, Martonvásár–Sárosd Kronos Sport, Kisláng–Mány. Ezúttal az ­Enying együttese lesz a szabadnapos.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában