nb3

2020.12.11. 20:31

Negyedikként telel az iváncsai csapat

Hiába a mezőnyfölény, a koronavírus-járvány miatt decemberre halasztott Újpest FC II elleni találkozón 3–0-s vereséget szenvedtek Domján Attila tanítványai a labdarúgó NB III Közép csoportjában, így a negyedik helyen zárták az őszi idényt.

Kecskés Zoltán/FMH

20200909 Kozármisleny NB III. Közép csoport 9. forduló HR-RENT KOZÁRMISLENY - IVÁNCSA KSE férfi labdarúgó mérkőzés. Fotó: Laufer László ll Dunántúli Napló

Fotó: Laufer László

Iváncsa KSE–Újpest FC II 0–3 (0–2)

Iváncsa: Ordasi – Madarász, Villám, Varga B., Csaba D. (Hujber) – Domokos, Pribék – Cseszneki (Suszter), Gera (Somogyvári M.), Vallejos – Tóth Z (Schnierer).

Gól: Ordasi Gergő (öngól, 24.), Hulicsár (38.), Eckl (68.)

Bár az iváncsai csapat több sebből vérzett, eltiltások, sérülések és munkahelyi elfoglaltság miatt, egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet a fővárosiak ellen. Tipikusan olyan mérkőzés volt, hogy az egyik csapatnak minden sikerült, a másiknak semmi.

Hiába kezdtek jobban a hazaiak, mégis a vendégek szerezték meg a vezetést egy ritkán látott szerencsés találattal: az iváncsaiak hálóőre, Ordasi húzott le egy labdát a szabadrúgás után, ám nagy igyekezetében a saját kapujába ejtette. A kisebb sokk ellenére támadásban maradtak a Domján-legények, de Vallejos és Gera próbálkozása sem ért gólt, az előbbinél a kapufa, utóbbinál a kapus védett. Ahogy lenni szokott, a kihagyott helyzetek megbosszulják magukat, és Hulicsár rúgott gólt egy gyors ellentámadás végén.

A szünet után sem változott jelentősen a találkozó képe. Az Iváncsa próbálkozott, a lila-fehérek a hibára vártak, ami végül be is következett, 0–3. Ez végleg eldöntött mindent, ráadásul Villám begyűjtötte második sárga lapját, így megfogyatkozva fejezték be a mérkőzést a piros-fehérek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában