labdarúgás

2020.11.25. 20:00

A baracsi legyőzhetetlenek

Egy mérkőzés kivételével véget értek a Fejér megyei felnőtt női labdarúgó-bajnokság 2020/2021-es idényének őszi fordulói, ahol a Baracs együttese ezúttal is magabiztosan utasította maga mögé a mezőnyt.

Horváth László

Az öt csapatot – Baracs, Enying, Csákvár, Mezőfalva, Sárbogárd – felvonultató bajnokságban nyolc mérkőzésből mindet megnyerte a városkörnyéki település együttese.

A hölgyek őszi teljesítményét Körmendi Zsolt edző foglalta össze lapunknak. Azzal kezdte, kicsit akadozva indult a szezonjuk, ami a játékot illeti, ugyanis a lányoknak egy új rendszert kellett megtanulniuk. Az első mérkőzésen a nagy különbségű győzelem ellenére nagyon pontatlanul és kapkodva játszottak, talán a negyedik fordulóra értek el arra a pontra, hogy kezdték megszokni és megérteni ezt az új rendszert.

A Baracs SE női labdarúgói évek óta az első helyen vannak a bajnokságokban
Fotó: Horváth László

– Nagyon elszántak, tanulékonyak és alázatosak a lányok, amit bizonyít az igen magas létszám az edzéseken. Sajnos azért még vannak problémák, mondjuk ez az alázatosság nem mindig van jelen a mérkőzéseken, amin még dolgoznunk kell a jövőben. A sok hiányosságtól függetlenül dicséret illeti a csapatot, mivel pontveszteség nélkül lettünk őszi bajnokok! Nagy visszaigazolás számunkra, hogy toborzás nélkül is egyre többen szeretnének csatlakozni hozzánk. Most, a szünetben van időnk tovább csiszolódnunk, és reméljük, hogy a tavaszi rajtra gördülékenyebb lesz majd a csapatjátékunk – mondta az őszi fordulók tapasztalatai alapján Körmendi Zsolt.

A női bajnokság, egy mérkőzés kivételével (Enying – Sárbogárd) gyakorlatilag lezárult. Az utóbbi meccs végeredményétől függ majd, hogy az utolsó előtti helyezett Mezőfalva helyet cserél-e a jelenleg utolsó Sárbogárddal. Az őszi végeredmény tehát a következőképpen alakult: 1. Baracs 24 pont/8 mérkőzés, 2. Csákvár 13/8 pont, 3. Enying 12 p./7, 4. Mezőfalva 4 p/8, 5. Sárbogárd 3 p./7.

A góllövőlista első helyén megosztva is baracsi lányokat találunk. Bozsik Brigitta és Pasker Renáta egyformán 13-13 gólt szerzett, harmadik az enyingi Fehér Angéla 9 találattal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában