Labdarúgó - bajnokság

2020.10.15. 21:00

A listavezetővel játszik otthon a Nagykarácsony

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában a tizedik fordulót rendezik ezen a hétvégén. Az első osztályban szereplő DUFK együttesének ismét Sárbogárd jelenti majd a hazai pályát.

Gróf András

A Viszlo Trans első osztályban szombaton rendezik a Sárosd Kronos Sport – Tóvill-Kápolnásnyék találkozót. Az utolsó előtti helyen álló DUFK együttese vasárnap Sárbogárdon fogadja a kilencedik Ercsi Kinizsi együttesét. A vendégek az ősszel eddig elég rapszodikusan szerepeltek, de ennek ellenére ezúttal talán ők a találkozó esélyesei.

A Mezőfalva az esélyes az utolsó Seregélyes ellen Fotó: Horváth László / Dunaújvárosi Hírlap

A további vasárnapi program a következő: Főnix FC – Tordas Fész Zrt., Ikarus-Maroshegy – Bodajk, Kisláng – Lajoskomárom, Martonvásár – Mór. Ebben a fordulóban a Mány együttese lesz szabadnapos. A Sárbogárd – Enying összecsapást későbbi időpontban rendezik.

A másodosztály Groupama csoportjában ezúttal is minden összecsapást vasárnap játszanak le. A szezont három vereséggel kezdő Mezőfalva fokozatosan magára talált, és a sereghajtó Seregélyes gárdáját már egyértelmű esélyesként fogadja. Az ötödik helyen tanyázó Adony együttese megerősítheti pozícióját, amennyiben hazai környezetben legyőzi az Előszállás csapatát. Nem vár könnyű összecsapás a Nagykarácsonyra, amely az eddig százszázalékos teljesítménnyel listavezető Vajtát fogadja. Öt győztes találkozót követően a Baracs együttese ebben a körben biztosan nem gyarapítja a pontjai számát, hiszen szabadnaposak lesznek.

A második után a harmadik helyen álló Kulccsal találkozik a Nagyvenyim

A forduló további párosítása a következő: Szabadegyháza – Sárvíz, Káloz – Szabadbattyán, LMSK Cobra Sport – Polgárdi.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában a Lajoskomárom II – Beloiannisz és a Besnyő – Rácalmás összecsapásokat szombaton rendezik. A vasárnapi mérkőzések párosítása a következő: Cece – Sárszentágota, Kulcs – Nagyvenyim, Alap – Dég, Vajta II – Nagylók.

Ezúttal mindhárom osztályban 14.30 órakor kezdődnek az összecsapások.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában