Voksolni 2020. szeptember 6-án éjfélig lehet

2020.09.01. 21:44

Hírességek Csarnoka: Mikler is bekerülhet

A Kézisek kézise választáson a szakmai zsűri megválasztotta az idén megalapított Magyar Kézilabda Hírességek Csarnoka első 10 női és férfitagját.

Gallai Péter

2020.06.20. Dunaújváros fotó: Zsedrovits Enikő ZsE Dunaújvárosi Hírlap DH Újra találkozott a húsz évvel ezelőtti bajnok a férfi kézilabda csapat. képen: Mikler Roland válogatott kézilabda játékos

Fotó: Zsedrovits Enikő

A 11. tagokat a szurkolók választhatják meg, Kulcsár Anita után egy férfijátékos is a legendák közé kerülhet, közte a dunaújvárosi, a Dunaferrben nevelkedett, jelenleg a Pick Szegedben védő Mikler Roland is – adott hírt erről kedden az MKSZ.

Mikler Roland jelenleg a Pick Szeged kapusa
Fotó: Szabóné Zsedrovtis Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A Magyar Kézilabda Szövetség, a Nemzeti Sport, a Magyar Nemzet és az origo.hu által felkért szakmai zsűri tagjai, a magyar férfiválogatott egykori vagy jelenlegi szövetségi kapitányai megválasztották minden idők 10 legjobb magyar férfikézilabdázóját, a szavazás győztese Kovács Péter lett, mögötte Nagy László végzett a 2., Varga István a 3. helyen. Mellettük a 4–10. helyen végzett Pérez Carlos, Bartalos Béla, Éles József, Marosi István, Marosi László, Kovács László és Fenyő András a Magyar Kézilabda Hírességek Csarnoka férfi alapítótagjai, akikhez idén további egy játékos csatlakozhat a szurkolók szavazatai alapján. A jelöltlistán 16 klasszis kapott helyet, mégpedig a szakmai zsűri által megállapított sorrend 11–25. helyezettjei, köztük van Mikler Roland is. Voksolni 2020. szeptember 6-án éjfélig lehet, az MKSZ honlapján található linken keresztül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában