labdarúgás

2020.09.18. 21:27

Dobogós csapatok rangadója Kálozon

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában a hatodik fordulót rendezik ezen a hétvégén.

Gróf András

A Viszlo Trans első osztályban vasárnap a DUFK gárdája pályaválasztóként a Tordas Fész Zrt. ellen lép pályára Sárbogárdon. A dunaújvárosiak négy ponttal jelenleg a táblázat tizedik helyén állnak, amíg ellenfelük két pontot gyűjtve az utolsó előtti pozíción tanyázik. A mostani állás szerint az összecsapás esélyese a DUFK gárdája. Szombaton rendezik a Sárosd Kronos Sport – Enying találkozót. A vasárnapi további program a következő: Mány – Főnix FC, Ikarus-Maroshegy – Sárbogárd, Kisláng – Tóvill-Kápolnásnyék, Mór – Bodajk, Lajoskomárom – Ercsi Kinizsi.

A harmadosztály déli csoportjában listavezető nagyvenyimi csapat Nagylókon vendégeskedik
Fotó: Horváth László

A másodosztály Groupama csoportjában a körzetünkhöz tartozó együttesek vasárnap lépnek pályára. Az adonyiak a múlt heti idegenbeli négygólos vereséget követően hazai pályán javíthatnak. Ellenfelük a kilencedik helyen álló Szabadegyháza lesz. Az ötödik helyen tanyázó Nagykarácsony a Sárvíz csapatát fogadja. Jelenleg egy pont a tabellán a házigazdák előnye, amit ezúttal növelhetnek. A dobogó harmadik helyén álló Baracs a második Káloz vendége lesz. A baracsiak győzelmük esetén két ponttal kerülnének közelebb a házigazdákhoz. Az alsóházi rangadón az Előszállás a sereghajtó Seregélyes otthonában lép pályára. Ebben a fordulóban a Mezőfalva lesz szabadnapos.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában a Besnyő – Lajoskomárom II meccset szombaton rendezik. A vasárnapi párosítás: Kulcs – Sárszentágota, Alap – Cece, Vajta II – Belo­iannisz, Nagylók – Nagyve­nyim, Dég – Rácalmás. Mindhárom osztályban 16 órakor kezdődnek az összecsapások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában