vízilabda

2020.09.06. 21:29

A kupadöntő lesz holnap este a tét

A női vízilabda BENU Magyar Kupa budapesti elődöntőjében holnap este 20.15 órától a DUE-Ma­arsk Graphics együttese a Ferencváros gárdájával találkozik.

Gallai Péter

Mihók Attila csapata hibátlan mérleggel nyerte meg csoportját – a vírusfertőzés miatt a III. Kerület elleni, számunkra tét nélküli találkozót nem pótolták. A Fradi, ide igazolt Vályi Vanda, a másik ágon második lett, egyszer az Újpesttől és egyszer az Egertől kapott ki. A másik párban az ­UVSE és a BSVC játszik a Hajós uszodában. A bronzmeccset és a finálét kedden rendezik ugyanitt 17.30 és 19 órakor.

– Sajnálom, hogy elmaradt a III. Kerület elleni találkozónk, más csapat ellen jobb gyakorolni, mint magunkban, ennyi hiányérzetem van a Magyar Kupa elődöntőjére való felkészülésünkben. Nehéz mérkőzésre számítok a Fradi ellen a tavalyi meccseink alapján. Az általuk választott védekezési forma megnehezítheti a dolgunkat, de bízom magunkban. Gyors csapatnak számítanak, így valószínűleg a meccsenkénti lefordulásból szerzett gólok száma kevesebb lehet majd. A tétmérkőzések általában az egyik csapatra nyomasztóan hatnak, ettől a lányokat nem féltem, és várom, hogy holnap vízbe ugorhassunk – mondta a csapatkapitány, Garda Krisztina.

Vezető képünk archív.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában