jégkorong

2020.08.05. 22:00

A DAB-ra hat edzőmeccs vár majd

A DAB jégkorongozói hétfőn elkezdték a felkészülést a következő szezonra, a kezdésnél Dave Leger vezetőedző és David Mazurek még nem volt jelen, ők szerdán csatlakoztak a csapathoz.

Gallai Péter

20190903 Dunaújváros Dunaújvárosi Acélbikák-Hokiklub Budapest hokimeccs Laczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: LI

Garret Hughson és Kristoffer Pihlqvist pedig karanténban vannak addig, amíg kézhez nem kapják a második koronavírustesztjük eredményét. Rajtuk kívül mindenki részt vett a száraz és jeges edzésekből álló foglalkozáson, utóbbiakat jelenleg az érdi csarnokban tartják, mert Dunaújvárosban a hónap második felében lesz csak jég.

Az Acélbikák közösségi oldalukon közzétették a felkészülési meccseik programját is, az első találkozó augusztus 15-én lesz a Vasas otthonában. Augusztus 19-én Érden vagy Budapesten a Gyergyó lesz az ellenfél, augusztus 21-én azt Erste Liga-címvédő FTC következik a Tüskecsarnokban, augusztus 27-én és 28-án Besztercebányára utazik a csapat, ott a szlovák Extraliga címvédőjével mérik össze erejüket. Szeptember 2-án a szintén extraligás Nyitránál játszanak, szeptember 4-én pedig Dunaújvárosban a Fehérvári Tinánok ellen zárul a felkészülési sorozat.

Vezető képünk archív.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában