Fiatal, tehetséges és kitartó sportolókat toboroz a Dragon Steel

2020.07.22. 21:00

Sárkányhajósokká válni

A Dragon Steel SE kiugrási lehetőséget kíván nyújtani azon fiatalok számára, akik más sportágakban nem kapnak elég lehetőséget, de sikerre és elismerésre vágynak.

Gróf András

A sárkányhajó egyesület elnöke, Tóth Edit beszélt azokról a lehetőségekről, amelyeket a klub biztosíthat: – Elsősorban azokhoz a sportolókhoz és szüleikhez szeretnénk szólni, akik évek óta lelkiismeretesen űzik az általuk gyerekkorban választott egyéni vagy csapatsportot, de folyamatosan az élmezőnytől lemaradva, vagy kispadon, tartalékként élik meg ezeket az eseményeket, és nincs lehetőségük megmutatni azt, hogy igazából mire képesek. A nagy létszámú tömegsportokban sem kapnak annyi szerepet, hogy sikerhez jussanak.

Szép sikerekkel büszkélkedhetnek a nemzetközi versenyekről Fotó: power dragon

Egyesületünkben sok olyan lelkes fiatal van, akik az évek óta űzött kedvenc sporttól tértek át hozzánk. Kipróbálták a sárkányhajózást, és megmutatták, hogy együtt mit lehet elérni. Kitartó 1-2 éves munkával válogatott sportolóként, Európa- és világbajnokságon lehet fellépni a dobogóra a nemzeti színekben. Amikor a magyar Himnusz szól a dobogó tetején állva, büszkeséggel teli szívvel, potyogó könnyekkel éljük át az élményt. A rengeteg befektetett munkával komoly eredmények érhetők el. Az első lépéseket bárki megteheti az augusztus 10–14. között Kisapostagon megrendezendő sárkányhajó táborban. (Jelentkezni a [email protected] e-mail-címen lehet.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában