floorball

2020.03.03. 21:48

Már a Mohikánok a hetedik helyen

A férfifloorball-bajnokság Salming ob I-es kiírásában a dunaújvárosiak Vácrátóton, a tabellarivális Mohikánok otthonában léptek pályára, a tét a hetedik hely megtartása volt.

Szabó Szabolcs

Origo Mohicans – Dunaújvárosi Egyetem-RFT 7–3 (3–0, 2–2, 2–1)

A hunfloorball.hu szakportál beszámolója szerint a hazaiak agilisebben kezdték a mérkőzést, a hatodik percben már vezetett az Origo, szünetig további három találatot toldottak az előnyhöz.

A fordulást követően zárkóztak a spártaiak: a 28. percben 4–2-re módosult az állás. A 29. perc a kiállításokról szólt: hazai oldalon villant a piros, továbbá 2-2 perc is gazdára talált.

A létszámhátrány dacára a hazaiak növelték előnyüket, amit szünetig meg is tartottak (5–2). A záró felvonásban is a hazaiak domináltak: négygólos győzelmével előzött az Origo, amely már a hetedik a tabellán.

A tabellán 8. helyen álló Dunaújváros március 8-án, vasárnap 18 órakor a sereghajtó Torpedo Justitia együttesét fogadja a Campus Arénában.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában