A hét végén indult volna a divízió I-es bajnokság

2020.03.13. 19:00

Elhalasztott forduló

Szabó Szabolcs

2019.09.13. Dunaújváros Gorillaz Amerikai Futball Klub edzése Dunaújváros Fotós: Zsedrovits Enikő ZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

A Magyar Amerikai Futball Szövetség (MAFSZ) összhangban a kormány 2020. március 11-én bejelentett intézkedéseivel, a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében a szövetség szervezésében zajló bajnokságok 2020. március 14-15-i mérkőzéseit elhalasztja – áll a MAFSZ közleményében, amely arra is kitér: a szövetség szándéka, hogy a találkozók az előzetes menetrendet figyelembe véve később megrendezésre kerüljenek, de természetesen a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejlemények és információk folyamatos feldolgozása mentén.

A kilenc csapatot, köztük a Dunaújváros Gorillaz együttesét is soraiban tudó Powerade Divízió I-ben e hét végén kezdődtek volna a küzdelmek, amelyeket a fentiek értelmében elhalasztanak.

A bajnoki kiírás szerint az újvárosi Gorillák március 28-án Szombathelyen a NBA Crushers vendégeként kezdték volna a pontvadászatot, az első hazai találkozót pedig korábban április 18-án rendezték volna a Budapest Titans ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában