amerikai foci

2020.03.17. 21:11

A Gorillák is kényszerű szünetre mennek

Gallai Péter

2019.09.13. Dunaújváros Gorillaz Amerikai Futball Klub edzése Dunaújváros Fotós: Zsedrovits Enikő ZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

A Magyar Amerikaifutball Szövetség, össz­hangban a kormány 2020. március 13-án bejelentett intézkedéseivel, a koronavírus elterjedésének megfékezése érdekében, a szervezésében zajló bajnokságok mérkőzéseit április 5-ig, vasárnapig elhalasztja – adta hírül a MAFSZ. Közleményük kiemeli, az a szándék, hogy a találkozókat az előzetes menetrendet figyelembe véve később megrendezhessék, természetesen a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejlemények és információk folyamatos feldolgozása mentén. „A szövetség a helyzetet folyamatosan monitorozza és értékeli, feltett szándéka, és kiemelt törekvése, hogy mind a három divízió bajnoksága, így vagy úgy, de meg legyen tartva, a szezon teljes törlése nem merült fel” – zárul a tájékoztató. A döntés értelemszerűen érinti a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz együttesét is, amely a divízió I-es bajnokságban szerepel, szerepelne a szezonban. A csapat március 28-án, az NBA Crushers otthonában kezdte volna a pontvadászatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában